Posjetite nas i na facebooku  

O nama

 

-Timelektro & Security d.o.o. osnovan je 2015. godine kao nastavak obrta Timelektro koji je osnovan 2013. godine, a trgovina 2.5.2017.
- Tvrtka smo koja prati stalni razvoj elektrotehničkih sustava, posjedujemo najnovija te napredna znanja i vještine u svome poslu kao i stručni kadar koji će Vam spremno i sigurno pružiti odgovarajuću uslugu.
-Ulaskom u EU otvorila nam se mogućnost jednostavnijeg pristupa zapadnim tržištima gdje smo odradili vrlo zanimljive, složene i zahtjevne poslove.
-Vlasnik i djelatnici obrta imaju dugogodišnje iskustvo u radu na stambenim i poslovnim objektima, privatnim kućama i stanovima kao i tvrtkama kao što su : Milšped, Flamifer, Akrapović, Krka Novo Mesto, Krka-Farma Jatrebarsko, stambene zgrade u Njemačkoj (Filderstadt, Weinstadt, Rastatt), punionica električnih automobila u sklopu stambenih zgrada, Kerschoffset, Revoz tvornica automobila, hoteli Roža Portorož, te Bristol i Astoria Opatija, javna rasvjeta HEP mreže, ...
-Svakom našem klijentu osiguravamo brzu, efikasnu i kvalitetnu uslugu te jamčimo stručnu i sigurnu izradu svih elektro i ostalih radova.