Pravila privatnosti

Tko smo mi

 

Naša web adresa: https://timelektro.hr/wp.

Komentari

Kada posjetitelji ostave komentare na web stranici, prikupljamo podatke prikazane u obrascu komentara, kao i IP adresu posjetitelja i korisnički agent preglednika radi pomoći u detekciji neželjene pošte.

Anonimizirani niz stvoren na temelju vaše e-mail adrese (također nazvan hash) može biti pružen usluzi Gravatar kako bi se provjerilo koristite li je. Pravila o privatnosti usluge Gravatar dostupna su ovdje: https://automattic.com/privacy/. Nakon odobrenja vašeg komentara, vaša profilna slika je vidljiva javnosti u kontekstu vašeg komentara.

Mediji

Ako prenosite slike na web stranicu, trebate izbjegavati prenošenje slika s ugrađenim lokacijskim podacima (EXIF GPS). Posjetitelji web stranice mogu preuzeti i izvući bilo kakve lokacijske podatke iz slika na web stranici.

Kolačići

Ako ostavite komentar na našoj web stranici, možete odabrati da se spreme kolačići sa vašim imenom, e-mail adresom i web stranicom. Ovi kolačići služe vašoj praktičnosti kako biste pri sljedećem komentaru ne morali ponovno unositi svoje podatke. Ovi kolačići traju godinu dana.

Ako posjetite našu stranicu za prijavu, postavit ćemo privremeni kolačić kako bismo utvrdili prihvaćate li kolačiće u vašem pregledniku. Ovaj kolačić ne sadržava osobne podatke i odbacuje se kada zatvorite preglednik.

Kada se prijavite, postavit ćemo i nekoliko kolačića kako bismo sačuvali vaše podatke za prijavu i postavke prikaza ekrana. Kolačići za prijavu traju dva dana, a kolačići za postavke ekrana traju godinu dana. Ako odaberete opciju “Zapamti me”, vaša prijava će trajati dva tjedna. Ako se odjavite s računa, kolačići za prijavu bit će uklonjeni.

Ako uređujete ili objavljujete članak, dodatni će se kolačić spremiti u vašem pregledniku. Taj kolačić ne sadržava osobne podatke i jednostavno označava ID članka koji ste upravo uredili. Istječe nakon jednog dana.

Ugrađeni sadržaj s drugih web stranica

Članci na ovoj web stranici mogu uključivati ugrađeni sadržaj (npr. videozapise, slike, članke itd.). Ugrađeni sadržaj s drugih web stranica ponaša se na isti način kao da je posjetitelj posjetio tu drugu web stranicu.

Te web stranice mogu prikupljati podatke o vama, koristiti kolačiće, ugrađivati dodatno praćenje treće strane te pratiti vašu interakciju s tim ugrađenim sadržajem, uključujući praćenje vaše interakcije s ugrađenim sadržajem ako imate račun i prijavljeni ste na toj web stranici.

S kime dijelimo Vaše podatke

Ako zatražite resetiranje lozinke, vaša IP adresa bit će uključena u e-mail za resetiranje.

Koliko dugo zadržavamo vaše podatke

Ako ostavite komentar, komentar i njegova metapodataka će se čuvati neograničeno vrijeme. To je kako bismo mogli automatski prepoznati i odobriti sve prateće komentare umjesto da ih držimo u redu za moderaciju.

Za korisnike koji se registriraju na našoj web stranici (ako ih ima), također čuvamo osobne informacije koje su naveli u svom korisničkom profilu. Svi korisnici mogu vidjeti, urediti ili izbrisati svoje osobne informacije u bilo kojem trenutku (osim što ne mogu promijeniti svoje korisničko ime). Administratori web stranice također mogu vidjeti i urediti te informacije.

Koja prava imate nad svojim podacima

Ako imate račun na ovoj web stranici ili ste ostavili komentare, možete zatražiti primanje izvozne datoteke osobnih podataka koje o vama posjedujemo, uključujući sve podatke koje ste nam dostavili. Također možete zatražiti brisanje svih osobnih podataka koje o vama posjedujemo. To ne uključuje podatke koje smo dužni čuvati iz administrativnih, pravnih ili sigurnosnih razloga.

Gdje se šalju vaši podaci

Komentari posjetitelja mogu biti provjereni putem automatizirane usluge za detekciju neželjenih poruka (spam-a).

TIMELEKTRO & SECURITY D.O.O.

mob:  091 600 0380

e-mail: timelektro@timelektro.hr

TRGOVINA

Karlovačka cesta 102
47280 Ozalj
kontakt: 099 600 0380
email: trgovina@timelektro.hr

0
    0
    Vaša lista
    Vaša lista je praznaPovratak na Web Shop